U novom Zvijezda izazovu mladi slastičari uče nas pripremati kolače za nadolazeće blagdane

Priključite se i vi viralnom #akomoguja – #možešiti izazovu

Za ljubitelje slatkoga nema ljepšeg vremena od blagdana, kad se pomno biraju najbolji recepti i nabavljaju samo najkvalitetnije namirnice za njihovu pripremu. To zna i Zvijezda koja ovih blagdana nastavlja suradnju s Ugostiteljskim učilištem Zagreb – najstarijom i najvećom zagrebačkom srednjom školom u kojoj mladi peku zanat slastičarstva.

Buduće slastičarske zvijezde pokazat će vam da naizgled i najkompliciraniji recepti mogu uvijek ispasti savršeno, bilo da ste amater ili znalac, a pogotovo kad uz sebe imate Zvijezda stolni, koji pomaže u savršenoj izvedbi svaki put.

Naši slastičari pripremiti će razne slastice, a video recepte podijeliti sa vama kako bi se u njima i vi mogli okušati. Uz to ćete i na društvenim mrežama moći pratiti natječaje u kojima će učenici zagrebačkog Ugostiteljskog učilišta pozvati odabrane influencere na #akomoguja izazov.

U novom izazovu „3, 2, 1 – peci!“ mlade slastičarske nade će, uz pomoć Zvijezda stolnog, pripremati svoje omiljene kolače, a stručni žiri će zatim odabrati i nagraditi tri najuspješnija slastičara. Na taj način će natjecatelji usavršiti svoje vještine, a sa svima nama će podijeliti praktične savjete i trikove za pripremu najukusnijih torti i kolača.

Recepte mladih slastičara pratite u našoj Školi slastičarstva i priključite se izazovu #akomoguja #možešiti na društvenim mrežama. Sretno!